Inschrijven

12 dec 2018
MMV-congres 2018: Opleiden is netwerken CONGRESCENTRUM NBC, NIEUWEGEIN

Het is niet meer mogelijk om als deelnemer in te schrijven voor het MMV-congres: het congres is inmiddels vol. Hier kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst voor het MMV-congres op 11 december 2019. 

Kosten

De entreeprijs voor het congres bedraagt €295,- (inclusief lunch, hapjes en drankjes). Tot 1 september 2018 is er een vroegboektarief van €250,-. Voor aios geldt een speciaal tarief van €175,-.

Je kan via iDeal betalen of met een factuur. In dat laatste geval betaal je € 25 administratiekosten. We vragen je om het factuurbedrag binnen twee weken, maar in ieder geval voor aanvang van het congres, over te maken.

Accreditatie

Zes accreditatiepunten zijn toegekend door het Accreditatiebureau Algemene Nascholing (ABAN), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC) en Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF).

Annuleringsvoorwaarden

Kun je onverhoopt toch niet naar het congres komen? Dan kun je een collega als plaatsvervanger opgeven. Annulering of naamswijziging kan uitsluitend per e-mail. Bij annulering voor 10 november 2018 brengen wij € 25 in rekening. Daarna zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Informatie

Heb je vragen over dit congres? Neem dan contact op met de organisatie via mmvcongres@demedischspecialist.nl