Praktische informatie

9 dec 2020
MMV-congres 2020 Digitaal congres

MMV Congres 2020 Logo

Je kunt de livestream van het MMV-congres Voorop in vernieuwing hier bekijken. Tijdens het MMV-congres maken we naast de livestream gebruik van een app. De app gebruik je als navigatie op jouw telefoon, de livestream volg je vanachter een computer of laptop. 

Zorg dat je de Yellenge congres app hebt gedownload op je mobiel en inlogt met de persoonlijk code die je per mail hebt ontvangen. 

Heb je hulp nodig? Maak dan gebruik van de Whatsapp helpdesk van Yellenge via 06-30523923 (a.u.b. niet bellen).

 

Deelname 

De entreeprijs voor het digitale congres bedraagt €125,-.  Voor aios geldt een speciaal tarief van €75,- 

Accreditatie 

Er wordt accreditatie aangevraagd bij het Accreditatiebureau Algemene Nascholing (ABAN), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC) en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF). 

Opname  

Van dit digitale congres van de Federatie Medisch Specialisten worden beeld- en geluidopnamen gemaakt van sprekers en deelnemers om mogelijk achteraf voor bij- en nascholing ingezet te worden via onze website. Mocht je niet in beeld willen komen en/of niet met stem herkenbaar zijn schakel dan je camera en microfoon uit.  

Annuleringsvoorwaarden 

Kun je onverhoopt toch niet naar het congres komen? Dan kun je een collega als plaatsvervanger opgeven. Bij annulering voor 10 november 2020 brengen wij geen kosten in rekening. Daarna zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen. 

Informatie 

Heb je vragen over dit congres? Neem dan contact op met de organisatie via mmvcongres@demedischspecialist.nl

beeldmerk voorop in vernieuwing