Beste aios, hoe zit het met jouw kennis van zorgkosten?

17 april 2018

Artsen kunnen onnodige zorgkosten laten afnemen als ze dat al in de opleiding tot specialist leren. Daar is echter nog weinig aandacht voor, terwijl het in de praktijk ook onderdeel van jouw vak is. En je kunt er alleen invloed op uitoefenen wanneer je er iets vanaf weet. De geaccrediteerde online course ‘Kennis van zorgkosten’ van het Bewustzijnsproject biedt uitkomst.

Online course

In vier weken ken je de belangrijkste informatie over de financiering van de zorg. Anika Filius, 3e-jaars aios Anesthesiologie werkte mee aan de ontwikkeling, samen met andere aios, specialisten en onderwijskundigen. Anika: “Je hebt basiskennis over kosten in de zorg nu gewoon nodig; of je nu in een medisch specialistisch bedrijf zit of een huisartsenpraktijk. De online course kun je thuis volgen wanneer het je uitkomt. Met de werkgroep keken we naar welke onderwerpen erin horen, welke informatie relevant en belangrijk is, wat moet elke aios weten?” 

Aanmelden

Wil jij ook snel meer weten over de kosten in de zorg? Meld je dan aan voor de een van de volgende startdata: 7 mei 2018, 3 september 2018, 5 november 2018.