Evelien Jansen wint A2 award

12 december 2018

Aios revalidatiegeneeskunde Evelien Jansen heeft vandaag tijdens het MMV-congres de A² Award gewonnen met haar verhaal getiteld ‘Slappe vis’. Zij kreeg de prijs uitgereikt door opleider van het jaar Elisabeth Bloemena en voorzitter van De Jonge Specialist Edin Hajder.

De A² Award is een initiatief van De Jonge Specialist en de Academie voor Medisch Specialisten, bedoeld om aios in het zonnetje te zetten. Aansluitend bij het thema van het MMV-congres 2018 'Opleiden is netwerken' was de opdracht om een kort inspirerend verhaal te schrijven over wat je als aios motiveert om je elke dag voor honderd procent in te zetten of waar jouw hart harder van gaat kloppen tijdens je werk of in je opleiding. Evelien mocht het verhaal over haar bijzondere ontmoeting met een dwarslaesiepatiënt voorlezen tijdens het congres. Ook wordt het verhaal gepubliceerd in het magazine van De Jonge Specialist.

Evelien heeft een opleidingscheque gewonnen van 1500 euro die zij naar eigen wensen kan verzilveren bij de Academie voor Medisch Specialisten.