Schrijf je in voor de AIOS Upgrade!

12 juni 2017

Op vrijdag 27 oktober organiseert De Jonge Specialist samen met de Federatie Medisch Specialisten, de LAD en de VvAA de AIOS Upgrade! Het landelijk congres voor aios.

De AIOS Upgrade staat dit jaar in het teken van Value Based Healthcare (VBHC), een manier om de gezondheidszorg in te richten waarbij de toegevoegde waarde voor de patiënt voorop staat en de zorgeuro tegelijkertijd doelmatig wordt besteed. Een term die je in je dagelijkse praktijk vast niet zo vaak tegenkomt, maar de term wint ook in Nederland aan terrein. Het is al jaren een uitdaging de zorgkosten te beteugelen, waarbij er veel gediscussieerd is en ook in de toekomst zal worden over wat de beste wijze is om zorg in te richten. Ben jij ook geïnteresseerd in waardegerichte zorg? Zegt PROMs-onderzoek je wat of wil je er juist meer over horen? Vind jij ook dat goed werkende innovaties bekostigd moeten worden? Dan is dit zeker een interessante dag voor jou!

Stel je eigen programma samen

Naast programmaonderdelen over Value Based Healthcare zijn er natuurlijk ook diverse workshops die je voorbereiden op jouw toekomstige baan als medisch specialist of je helpen om nog meer uit je opleiding te halen. Door het uitgebreide aanbod aan workshops kun je altijd een programma samenstellen dat aansluit bij jouw wensen.

Wint jouw opleider de Opleidingsprijs 2017?

Zoals ieder jaar wordt ’s middags de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Dit jaar wordt speciaal aandacht besteed aan opleiders die hun aios meenemen in samen beslissen, patiëntgerichte zorg van harte ondersteunen en aios stimuleren oog te hebben voor kosten in diagnostiek en behandeling. Je kunt jouw opleider aanmelden tot 8 augustus.