Schrijf je in voor MMV-Congres ‘Opleiden over grenzen’

16 juli 2019

Op woensdag 11 december 2019 organiseert de Federatie Medisch Specialisten wederom het MMV-congres, voor iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen. Schrijf je nu in met vroegboekkorting en maak een keuze uit het ruime aanbod van ontbijtsessies, workshops en symposia.

Stel je eigen programma samen

Op het MMV-congres 2019 wordt het thema ‘Opleiden over grenzen’ vanuit verschillende perspectieven belicht. Collega’s delen praktijkvoorbeelden, relevante kennis en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Deelnemers kunnen zelf een programma op maat samenstellen, waarbij ze kunnen kiezen uit 2 ontbijtsessies, 12 symposia en maar liefst 23 praktische workshops. In 2018 was het congres al vroegtijdig uitverkocht. Dus wees er ook dit keer snel bij met aanmelden. Want vol = vol.

Thema ‘Opleiden over grenzen’

Het thema dit jaar is 'Opleiden over grenzen'. De toenemende complexiteit van de zorg en de actuele vraagstukken over kwaliteit en veiligheid van de zorg en het bieden van de juiste zorg op de juiste plek kunnen niet langer meer vanuit één discipline worden benaderd. Dat vraagt om ‘Opleiden over grenzen’. Denk aan opleiden over de grenzen van het ziekenhuis, de regio en het land. Maar ook het opzoeken van de grenzen in de samenwerking met anderen en het oprekken van die grenzen. Denk aan de grenzen van de kwaliteit, veiligheid en toegankelijkheid van zorg. Maar ook de grenzen van het ziekenhuis, de afdeling en je eigen, persoonlijke grenzen als opleider en aios. 

Meer informatie over het volledige programma en aanmelden.