'We willen het opleiders en aios zo makkelijk mogelijk maken'

16 december 2020

Nieuwe thema’s zoals samen beslissen, leefstijlinterventies en technologische innovaties, zo gemakkelijke mogelijk aangeboden met een plan van aanpak en praktische leermiddelen die je zo van de digitale leeromgeving kunt halen. Dat is de wens van Marijke van Dijk, patholoog en voorzitter van het deelproject Nieuwe thema’s uit Opleiden 2025. ‘Met een plan van aanpak willen we opleiders graag op weg helpen’, zegt Van Dijk. 

Nieuwe thema’s is één van de deelprojecten van Opleiden 2025. In dit deelproject worden flexibele werkvormen ontwikkeld om de nieuwe ontwikkelingen en innovaties in alle medisch-specialistische vervolgopleidingen te integreren. Opleiden 2025 is het project van de Federatie Medisch Specialisten ter ondersteuning van de continue ontwikkeling van de medische vervolgopleiding

Lees het hele interview met Marijke van Dijk

De Federatie publiceert een serie interviews met medisch specialisten en aios die meewerken aan Opleiden 2025, het project op het gebied van de ontwikkeling van de medische vervolgopleidingen. Lees ook het interview met aios Julia d’Hooghe: ‘Aios moeten al vroegtijdig met technologische innovaties leren omgaan’.