MMV-congres 2020

9 dec 2020
MMV-congres 2020 Digitaal congres

Op woensdag 9 december organiseert de Federatie Medisch Specialisten ook dit jaar het MMV-congres. Het congres dat jaarlijks zo’n 1000 deelnemers kent, gaat dit jaar volledig digitaal. Het thema dit jaar is Voorop in vernieuwing. Passend bij de tijdsgeest van de medische vervolgopleidingen. Passend bij de impact die de COVID-crisis heeft gehad en nog steeds heeft.

Omdat de COVID-crisis nog niet achter ons ligt en we niet weten hoe de situatie in december is, hebben we besloten om dit jaar het congres volledig digitaal aan te bieden. In lijn met het thema, gaat de Federatie de uitdaging aan om ook dit jaar het succes van de voorgaande jaren te evenaren. En we hopen op jullie steun om er een fantastische ervaring van te maken. Allemaal te volgen vanachter je eigen computer of bijvoorbeeld met een groot scherm samen met je opleidingsteam. 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een interactief en afwisselend programma. Wij horen graag hoe jullie ideale digitaal MMV-congres eruit zou zien. Help je ons mee? Vul dan hier een korte vragenlijst in.

Wil je als eerste worden geïnformeerd zodra het programma bekend is en je kunt inschrijven? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter.