MMV-congres 2020

9 dec 2020
MMV-congres 2020 Digitaal congres

MMV Congres 2020 Logo

 

Je kunt de livestream van het MMV-congres Voorop in vernieuwing hier bekijken. Tijdens het MMV-congres maken we naast de livestream gebruik van een app. De app gebruik je als navigatie op jouw telefoon, de livestream volg je vanachter een computer of laptop. 

Zorg dat je de Yellenge congres app hebt gedownload op je mobiel en inlogt met de persoonlijk code die je per mail hebt ontvangen. 

Heb je hulp nodig? Maak dan gebruik van de Whatsapp helpdesk van Yellenge via 06-30523923 (a.u.b. niet bellen).
 MMV-Congres Voorop in vernieuwing

Hoe toon je medisch leiderschap tijdens een grote crisis als de COVID-19 pandemie? En hoe kunnen aios in de medische vervolgopleidingen hierop worden voorbereid? Hierover gaan Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, en Ronnie van Diemen, directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van VWS, in gesprek op woensdag 9 december tijdens het eerste digitale MMV-congres Voorop in vernieuwing.

Andere prominente sprekers zijn: 

  • Stephanie Klein Nagelvoort-Schuit, bestuurslid bij het UMCG, over e-health in de medische vervolgopleidingen;
  • Bernard Leenstra, aios huisartsgeneeskunde, over zijn overtuiging dat de zorg jonge, ambitieuze ondernemers nodig heeft met een achtergrond in het medisch werkveld;
  • Daan Dohmen, hoogleraar Digitale transformatie in de zorg en Maurice van den Bosch, voorzitter raad van bestuur van het OLVG over hun samenwerking en de ontwikkeling van de Corona Check-App.

beeldmerk voorop in vernieuwing