Pre-sessies

9 dec 2020
MMV-congres 2020 Digitaal congres
1

Start de dag energiek met een online workout

De dag energiek beginnen? Start het MMV-congres met een online HIIT workout van studio C online.

Deze online sportstudio biedt toffe, gevarieerde, energieke workouts en programma’s van hoge kwaliteit die jou de energie geven die je in je drukke leven zo hard nodig hebt. Speciaal voor alle deelnemers van het MMV-congres 2020 laat trainer Christina Koelewijn je op 9 december één van hun online workouts live ervaren. Pak je sportoutfit, een mat en je bent klaar voor een intensieve workout die voor iedereen te volgen is. Christina’s doelstelling is trainen met een lach op je gezicht. Doe jij mee? 

De HIIT workout duurt 45 minuten. Vooraf inschrijven is niet nodig.

decoratief element

2

Start de dag met aandacht door te mediteren

Wil jij ook ervaren hoe het is om de dag te beginnen met meditatie; een moment van verstilling, kalmte en focus? Start het MMV-congres met een mindfulnessmeditatie van BFC Compassionate Care & Mindful Medicine.

Onder begeleiding van Barbara Doeleman-van Veldhoven kunnen deelnemers van het MMV-congres kennismaken met de kunst van het helemaal aanwezig zijn in het huidige moment. Barbara is nationaal en internationaal expert op het gebied van integratie van mindfulness en compassie in zorg en zorgorganisaties. Daarnaast is zij meditatieleraar. Deze mindfulnesmeditatie is geschikt voor iedereen die zich wil oefenen in opmerkzaamheid en voor wie beter om wil leren gaan met de uitdagingen van het leven.

Ervaar wat mindfulnessmeditatie voor jou als zorgprofessional, opleider of gewoon als mens kan betekenen en doe mee!

Vooraf inschrijven is niet nodig. De meditatie bestaat uit 30 minuten begeleide meditatie waarna er ruimte is voor vragen en napraten. 

beeldmerk voorop in vernieuwing